FL Smith Kontor træning med Connie Yndal

Her kan I se nogle af de øvelser som jeg har vist jer, så I kan træne dem, når I har tid til det.

Det er ikke den bedste kvalitet, men jeg ville have at I fik det så hurtigt som muligt.

God fornøjelse med øvelsene.

Vejrtrækningsøvelse Nr. 1

God for at få vejrtrækningen dybt ned i lungerne og udvide brystkassen. Virker afstressende og øger vores lungekapacitet.

Vejrtrækningsøvelse nr. 2

Firkantsvejrtræning, meditativ vejrtrækningsøvelse, som også virker afstressende og som giver din hjerne et frirum fra dagens gøremål. sammensmelter dine tanker, visualisering og vejrtrækning.

Forebygger og behandler hovedpine nr. 1

Hvis du ønsker at undgå spændingshovedpine, er denne her øvelse god at gøre 3 gange om dagen, kan evt. laves med tungeøvelsen, hvor du bruger et minut på at lade din tunge bevæge sig rundt foran tænderne i et roligt tempo.

Forebygger og behander hovedpine nr. 2

Denne her øvelse er også god mod spændinger i skuldre og nakke, såvel som at den kan hjælpe til at fjerne spændningshovedpine.

Øvelser som modvirker spændinger i nakke og skuldrer

Denne øvelser er også god for spændinger i skuldre og nakke, den styrker også din bagside så du undgår foroverbøjet skuldre. Lav den gerne en gang om dagen, gerne om morgen. Tjek flere videoer ud på youtube med Z-health.

Bliv smidigere og stærkere med Z-health

Z-health er hjerne og nervebaseret træning, som giver afgang til mere styrke og smidigheden. Umiddelbart handler det om at få alle dine led i bevægelse, så hjerne føler sig mindre truet. Her er nogle få øvelser, som kan være gode at lave inden anden træning.

Founder Kontorvariation

En genial rygøvelse, som vil gøre din ryg stærkere. Gentag minimun 3 gange så du kan mærke det i lænden. Husk at suge maven ind.

Founder (Fuldendt variation)

Koordinationstræning

Denne øvelse er god til at få sammenspil mellem krop og sind, efter nogle gentagelser komme du nærmest ind i en trance af nærvær og koncentration.

Lunges – styrker baller og lår

Hurtig og nem øvelse som styrker dine ben, må ikke gøre ond i knæet, hvis det gør, skal du lave øvelse langsommere og stoppe før det gør ondt, så bliver det til en genoptræningsøvelse.